Ik bouwde een zo eng mogelijk huis boven op een heuvel met een eng vrouwtje erin. Ik liet mannen steeds verliefd op haar worden en bij haar intrekken. En dan vermoordde ik ze, zo kreeg ik een heleboel grafstenen rondom het huis.

Ik sloot ze dagenlang op in een hele kleine kamer zonder deuren. Ik liet ze net zo lang elektronica repareren totdat ze ge├źlektrocuteerd werden. Op een gegeven moment overleed het enge vrouwtje uit verdriet omdat al haar vriendjes dood gingen.

Ik heb een stuk of tien villa’s uit Ex on the Beach en Temptation Island nagebouwd. Ik heb Ex on the Beach alleen maar gekeken om de villa’s na te bouwen. Met zo’n villa ben ik dan zo’n zes uur bezig. Ik maak foto’s van de villa in verschillende hoeken. Soms moet ik heel veel afleveringen van de serie kijken voordat ze eindelijk in een bepaalde kamer filmen.

Als vrienden verhuizen, dan bouw ik hun nieuwe huis exact na in de Sims. En dan laat ik ze dat huis zelf inrichten. Dat kunnen ze dan gebruiken als inspiratie bij het inrichten van het echte huis. Toen mijn broer laatst een nieuwe keuken kreeg, heb ik hem overgehaald om samen met mij een keuken in de Sims te bouwen. Deze keuken heeft hij uiteindelijk in zijn echte huis nagemaakt.

Mijn Sim deelde het bed met de hele stad.

Ik stuurde alle lelijke kinderen naar het leger.

Ik liet een sim in slaap vallen in een poeltje van zijn eigen urine.

»