Ik kan slechts gedurende korte tijd nieuws lezen. Dit las ik vanochtend:

De politie heeft donderdagmiddag tussen de Gelderse gemeenten Wehl en Doetinchem een auto in een sloot gevonden met daarin vermoedelijk de twee vrouwen uit Doetinchem die sinds de nacht van dinsdag op woensdag vermist waren. De vrouwen van 19 en 22 jaar zijn betrokken geraakt bij een ongeluk. Een van hen is overleden, meldt de politie. De andere vrouw is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De families van de slachtoffers zijn op de hoogte gebracht. Volgens het AD zagen agenten die op zoek waren naar de vrouwen, bandensporen op het fietspad naast de Liemersweg in Wehl, waarna ze in de dichte bosjes verder op zoek gingen. Daar kwamen ze door geklop van een van de vrouwen de auto op het spoor. Het voertuig zou ondersteboven in de bosjes en sloot hebben gelegen. Naar verwachting is de auto over de weg geschoten en heeft het voertuig met hoge snelheid een boom geraakt, waarna het in de sloot terechtkwam, schrijft de krant. Een deel van de boom zou zijn weggezaagd om de auto te bereiken. De politie Gelderland was niet bereikbaar voor commentaar. De twee vriendinnen waren niet thuisgekomen na een avondje uit in Doetinchem. Het is niet duidelijk wanneer het ongeval heeft plaatsgevonden.

#vermistevriendinnennaruimeendaggevondeningecrashteautoééndode

12 augustus 2021 18:20, laatste update: 12 uur geleden, 158 NUjij-reacties

Docteur_Anders, 15 uur geleden (gewijzigd):

Ik word er enigszins emotioneel van. Bedenk eens 1,5 dag zo te moeten liggen, ondersteboven en gewond in een sloot, en je vriendin ligt overleden naast je. Dat is niet te bevatten. Ik gun haar echt alle, maar dan ook alle hulp toe die ze nodig heeft, ook mentaal eventueel. En de ouders van beide meiden, ik zou niet weten wat ik kan zeggen, vind het woord condoleances te koud. Ik hoop dat ze allemaal mensen om zich heen hebben die ze op de been houden. Wat een vreselijk nieuws.

Joshy, 16 minuten geleden, 16 minuten geleden:

Helaas het zoveelste dodelijke ongeluk op een N_weg waarbij mensen tegen een boom rijden. ZET GEEN bomen langs dit soort wegen maar maak bv eerst een greppel waarin je kan belanden of een rail overal langs de bomen, hoeveel doden dienen er nog te vallen? Ik ben voor veel bomen maar niet te dicht op wegen, daardoor jaarlijks ongeveer 200 doden in NL, uiteraard is er ook een oorzaak met rijstijl maar iedereen kan de controle verliezen over het stuur.

[Paradigmashift: sinds kort moet ik een account maken om alle reacties op nu.nl te lezen, ik krijg een dieet van enkele reacties, een soort appetizers, maar om dit verhaal emotioneel en sociaal te beleven moet ik inloggen. Ik weet nog dat wat mensen deden op internet ooit eenvoudig toegankelijk was, en dat wil ik niet vergeten, zo moet het ook ooit stil zijn geweest, of stiller.]